onsdag 19 maj 2010

dags att säga nåt kanske...

... men nä, jag har inte så mycket att säga. Känner mig inte så inspirerad till bloggen nuförtiden. Få som läser (eller? Ni får väl överbevisa mig i så fall!) och folk som läser som inte ger sig till känna och folk som läser som jag inte vill ska läsa har gjort att jag ifrågasätter mitt bloggande.

4 kommentarer:

Matskatt sa...

Ibland har man inte så mycket ork över till att skriva. Jag vet hur det är.
Det går i stim det där.

Trist att du/ni har folk som gjort att du ifrågasatt bloggandet. Vet inte vad det rör sig om men ett vet jag och det är att åsikterna oftast har att göra med dem själva. Ibland är det svårt att negliglera det men oftast är det det bästa.
/Mats

Pia sa...

Jag läser och längtar efter uppdateringar och bilder på barnen ;-) MEN, du ska göra det som känns rätt för DIG. Speciellt när det finns folk du inte vill ska läsa, sådant kan verkligen blockera och störa och då är mitt råd att faktiskt pausa bloggandet. Fokusera på det som är positivt i livet i stället.

stor kram!

Anonym sa...

Förstår att du funderar. Jag löste det emd att skaffa en sidoblogg med lösen för det jag itne vill ska ut till hela jorden!
Gör det som känns bäst för dig!
/MalinT

Anna sa...

Jag håller med Malin (kanske för att jag själv har en blogg med lösenord), men lösenordsskyddad blogg är faktiskt bra, känns säkrare och man kan skriva mer öppenhjärtligt. :)
Jag vill gärna läsa om era liv i alla fall! :)
Kram på dig!